تبلیغات
آسمان پر ستاره - بیسکوییت چای
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	photo0454.jpg
بازدید:	0
اندازه:	55.5 کیلوبایت
شناسه:	260212

مواد لازم

آرد 100گرم
شیر خشک 20گرم
پودر قند 20گرم
اسانس وانیل یک چهارم ق چ
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره ی نرم 50 گرم
مارمالاد یا ژله مغزی یک چهارم پیمانه
پودر قند برای تزیین 1 ق س


طرز تهیه
آردو شیر خشک را الک کنید.پودر قند+زرده+کره ی نرم را در ظرفی ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست شود.مخلوط ارد و شیر خشک را اضافه و با کمک قاشق چوبی ترکیب کنید خمیر را داخل نایلون به مدت نیم ساعت در یخچال خنک کنید.فر را با دمای 170درجه سانتی گراد روشن کنید خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و قالب بزنید نیمی از بیسکوییت ها را حفره دار درست کنید بیسکویت ها رو به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که کمی تغییر رنگ بدهند در فر گرم شده بپزید بعد از خنک شدن بیسکویتها به اندازه نصف قاشق چایخوری از ژله مغزی یا مارمالاد را روی بیسکویتهای ساده بگذارید و روی بیسکویتهای حفره دار پودر قند الک کنید و دو بیسکویت را به هم بچسبانید.
منبع: روزمنو

** من به جای شیرخشک از کافی میت استفاده کردم مدت زمان پختم هم 30 دقیقه طول کشید...




طبقه بندی: قنادی و شیرینی پزی، شیرینی ها،

تاریخ : چهارشنبه 24 دی 1393 | 01:12 ب.ظ | نویسنده : زینب نظری | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دانلودیوم