تبلیغات
آسمان پر ستاره - نان کدوحلوایی
باتشکر از دوست عزیزم در روزمنو که این دستور خوب رو گذاشتن
و اینم نون خوشمزه و خوش عطر من

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	photo0254.jpg
بازدید:	0
اندازه:	70.2 کیلوبایت
شناسه:	253965  جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	photo0255.jpg
بازدید:	0
اندازه:	51.7 کیلوبایت
شناسه:	253966
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	photo0258.jpg
بازدید:	1
اندازه:	59.2 کیلوبایت
شناسه:	253968

و اینم دستورش :

مواد لازم :

شیر : 250 میلی لیتر یا یک پیمانه

روغن مایع : 90 گرم یا یک چهارم پیمانه + دو قاشق سوپخوری

تخم مرغ : یک عدد

پوره کدو حلوایی : 200 گرم

نمک : یک چهارم قاشق چایخوری

خمیر مایه فوری : یک قاشق سوپخوری

عسل : دو قاشق سوپخوری

شکر : 90 گرم یا حدودا یک دوم پیمانه

پودر کاکائو : 30 گرم یا حدود سه قاشق سوپخوری

آرد نان : 700 تا 750 گرم

پودر هل + رنده جوز هندی + دارچین : یک چهارم قاشق چایخوری

تخم کدو : مقداری برای تزیین

زرده تخم مرغ برای رومال : یک عدد

طرز تهیه :

خمیر مایه + یک قاشق چایخوری شکر از دستور + شیر گرم را با هم مخلوط بگذارید خمیر مایه عمل بیاد .

تخم مرغ + شکر + عسل +ادویه ها + نمک + پوره کدو حلوایی + روغن مایع را در ظرفی ریخته و کمی با مفتول یا همزن دستی هم بزندی تا یکدست شود .

خمیر مایه عمل آمده را اضافه و یک پیمانه آرد را روی خمیر مایه بریزید و هم بزنید کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر در کاسه جمع شود .

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید . یک قسمت را با پودر کاکائو ورز دهید تا کاکائو به خورد خمیر رود .

دو قسمت را در ظرف مجزا گذاشته و روشون سلفون کشیده در جای گرم به مدت یکساعت استراحت دهید .
بعد از یکساعت که خمیر حجم پیدا کرد پف خمیر را خوابانده و خمیر سفید و کاکائویی را رول کرده و به صورت گیس ببافید دو طرف خمیر را به زیر گیس برده و خمیر را در قالب لوف از قبل چرب و آرد پاشی شده قرار بدهید.
خمیر را در قالب و با پوشش به مدت 45 دقیقه تا یکساعت استراحت دهید تا در قالب حجیم شود .

روی خمیر را زرده تخم مرغ مالیده و روی نان را تخم کدو بپاشید .

قالب را با درجه حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزید تا رویه نان طلایی شود .




طبقه بندی: قنادی و شیرینی پزی، آشپزی، غذاها،
برچسب ها: کدو حلوایی، نان کدوحلوایی، قنادی با کدوحلوایی، آشپزی با کدوحلوایی،

تاریخ : جمعه 21 آذر 1393 | 12:32 ب.ظ | نویسنده : زینب نظری | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دانلودیوم