تبلیغات
آسمان پر ستاره - کوکیز فرانسوی
این کوکیز های خیلی خیلی خوشمزه ست.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	photo0101.jpg
بازدید:	0
اندازه:	40.5 کیلوبایت
شناسه:	249623  جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	photo0102.jpg
بازدید:	0
اندازه:	44.6 کیلوبایت
شناسه:	249624

آرد ....................... 250 گرم
كره یا مارگارین ........ 170 گرم
پودر قند نرم ............ 80 گرم
زرده تخم مرغ .......... 1 عدد
وانیل ..................... كمی 
بكینگ پودر ............. 1/8 ق چ



كره +پودر قند رو با همزن برقی میزنیم تا كرم مانند بشه بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه میكنیم دوباره كمی میزنیم. ارد و بكینگ پودر را به یكباره اضافه میكنیم. با دست كمی ورز میدیم تا مواد به خورد هم بره
توی كیسه میزاریم 2 ساعت توی یخچال استراحت میدیم.
بعد در میاوریم روی میز كه كمی ارد پاشیدیم با وردنه به قطر 3 یا 4 میل باز میكنیم. ( اگر خمیر كمی سر بود و نمیشد باهاش كار كرد 5 دقیقه دمای محیط میزاریم ) قالب میزینیم توی سینی فر كه كاغذ انداختیم با فاصله حدود1 تا 2 سانت كنار هم میچینیم .
فررا از قبل با حرارت 175 درجه روشن میکنیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه بیسکوبیت ها رو میذاریم
وقتی اماده شد میزاریم كمی خنك بشه بعد از سینی جدا میكنیم.

درست کنید و لذت ببرید.

منبع :روزمنو



طبقه بندی: قنادی و شیرینی پزی، شیرینی ها،
برچسب ها: کوکیز فرانسوی، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، شیرینی های خشک مدرن، شیرینی های فرانسوی،

تاریخ : سه شنبه 29 مهر 1393 | 08:55 ق.ظ | نویسنده : زینب نظری | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دانلودیوم