تبلیغات
آسمان پر ستاره - شیرینی شکلاتی و فندق
http://s5.picofile.com/file/8146350068/Photo0082.jpg
مواد لازم:

کره ....................... 160 گرم

پودر شکر ......... 100 گرم
زرده تخم مرغ .... 1 عدد
وانیل ............... 1/4 قاشق چایخوری
آرد .................. 230 گرم
پودر کاکائو ........ 15 گرم
بکینگ پودر ....... 1 قاشق مرباخوری
کنجد .............. 30 گرم
مغز فندق پوست گرفته ...... 100 گرم
شکلات سفید و قهوه ای ... 50 گرم

کره نرم شده در محیط و پودر شکر را با درجه تند همزن حسابی بزنید تا پوک بشه بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید. پودر کاکائو و بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و الک کنید و به مواد اضافه و مخلوط کنید. کنجد را هم اضافه کرده و با دست ورز دهید.
گلوله هایی از مواد به وزن 12 تا 14 گرمی بردارید و آن را گود کنید و یک مغز فندق وسطش بگذارید و دوباره گردش کنید و آنها را در سینی که کمی چرب شده قرار دهید. در فر 175 درجه طبقه وسط به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید.
بعد از پخت رویش را با شکلات آب کرده سفید و قهوه ای تزیین کنید.

این شیرینی تا 15 روز در ظرف در دار در یخچال می ماند.

*برای اینکه فندق ها را از پوست جدا کنید آنها را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید بدون اینکه چیزی بهش اضافه کنید هم بزنید و بعد از چند دقیقه از حرارت برداشته و بین دستمال تمیزی بگذارید و کمی مالش دهید تا فندق ها از پوست جدا شود.

* زمان پخت برای من تقریبا 25 دقیقه طول کشید و زمانی که از فر درمیارید کمی نرمه ولی بیرون از فر درست میشه.
شیرینی را بعد از سرد شدن از سینی به آرامی جدا کنید.

شیرینی خوشمزه ایه درست کنید و لذت ببرید.

http://s5.picofile.com/file/8146350100/photo0083.jpg



طبقه بندی: قنادی و شیرینی پزی، شیرینی ها،
برچسب ها: شیرینی پزی، انواع شیرینی پزی، شیرینی شکلاتی و فندق، آموزش شیرینی پزی، شیرینی های مدرن، شیرینی های خشک،

تاریخ : جمعه 25 مهر 1393 | 12:48 ب.ظ | نویسنده : زینب نظری | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دانلودیوم