تبلیغات
آسمان پر ستاره - رولت خامه ای
مواد لازم:

تخم مرغ      6عدد
آرد              150 گرم
شکر           100 گرم
آب جوش      یک فنجان
خامه زده شده به میزان لازم


رولت

طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده را حسابی بزنید تا سفت شود و از ظرف نریزد. بعد آب جوش (کمی از حرارت بیافتد بد نیست) را با شکر و آرد مخلوط کرده و سپس بعد از کمی خنک شدن زرده های تخم مرغ را اضافه کنید حواستان باشد اگر مواد داغ باشد باعث پخته شدن زرده و خراب شدن  رولت می شود. در آخر هم سفیده زده شده را اضافه کرده و دورانی مخلوط کنید. کف سینی را کاغذ روغنی پهن کرده و مواد روی آن بریزید و در دمای 200 درجه حدود 20 دقیقه بگذارید می توانید 2 تا 3 دقیقه هم شلعه بالای فر را روشن کنید.
بعد اینکه نان رولت پخت آن وقت آن را لوله کرده بگذارید سرد شود و بعد از سرد شدن بازش کرده خامه زده شده را روی آن بمالید و دوباره لوله کنید و بگذارید چندین ساعت در یخچال بماند روی رولت را هم با سلیقه خودتان تزیین کنید. نوش جان



رولت2




طبقه بندی: قنادی و شیرینی پزی، کیک ها، شیرینی ها،
برچسب ها: رولت خامه ای، آموزش رولت خامه ای، کیک رولت،

تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت 1393 | 10:24 ق.ظ | نویسنده : زینب نظری | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دانلودیوم