تبلیغات
آسمان پر ستاره - شیرینی بهشتی
شیرینی بهشتی از شیرینی های خشک مناسب نوروز با ماندگاری بالاست.
مواد لازم:
پودر شکر                       100 گرم
کره (روغن جامد)             100 گرم
آرد سفید                       200 گرم
روغن مایع                      25 گرم
وانیل                            کمی
پودر کاکائو                     به مقدار لازم

طرز تهیه:
پودر شکر و روغن را می زنیم تا کاملا سفید شود وانیل را اضافه کرده و سپس آرد را اضافه می کنیم خوب که مخلوط شد روغن مایع را می ریزیم و ورز می دهیم بعد با وردنه آن را پهن کرده (دقت نمایید که خمیر خیلی نازک نشود) قالب می زنیم. و با فاصله روی کاغذ روغنی گذاشته و در فر 200 درجه 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم.
در دستور اصلی آمده که خمیر باید به حدی نرم شود که از قیف رد شود اگر مال شما اینگونه بود می توانید شکوفه بزنید و در فر بگذارید و در دستور اصلی آمده اگر خمیر سفت بود کمی روغن مایع اضافه نمایید. ولی چون عده ای تجربه داشتند که وقتی خمیرشان را در فر می گذاشتند وا می رفت بنابراین من خیلی بیش از حد خمیر را نرم نکردم و به قالب زدن اکتفا نمودم ولی خداییش خیلی خوشمزه شد.

من یکسری کامل کاکائویی درست کردم و یکسری کامل سفید.
اینم عکسش البته هنوز تزیین نکردم می خوام بقیه شیرینی های عیدم رو درست کنم بعد تزیینشان نمایم.

بهشتی





طبقه بندی: قنادی و شیرینی پزی، شیرینی ها،
برچسب ها: شیرینی بهشتی، شیرینی های مناسب عید، شیرینی خشک،

تاریخ : سه شنبه 20 اسفند 1392 | 09:57 ق.ظ | نویسنده : زینب نظری | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دانلودیوم