تبلیغات
آسمان پر ستاره - کیک مرمری

مواد لازم:

تخم مرغ                   3 عدد

شکر                        200 گرم

روغن                       130 گرم

آرد                         300 گرم

شیر                        200 گرم

وانیل                       کمی   

بکینگ پودر               2 قاشق مربا خوری

پودر کاکائو                 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و سفیده آنقدر می زنیم تا سفت و سفید شود و از ظرف نریزد.
زرده ها و شکر و وانیل را مخلوط کرده و حسابی می زنیم تا کرم رنگ شود بعد روغن را اضافه کرده و همچنان با همزن می زنیم. سپس همزن را کنار گذاشته. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و الک می کنیم مقداری از آرد را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم (بدون همزن). بعد مقدار شیر اضافه کرده و هم می زنیم به همین صورت آرد و شیر را در چند نوبت به ترتیب اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس در آخر سفیده زده شده را اضافه کرده و آرام به صورت دورانی هم می زنیم.
قالب را چرب کرده و نصف مواد را در آن می ریزیم به بقیه مواد پودر کاکائو اضافه می کنیم البته می توانید میزان پودر کاکائو را بیشتر هم بریزید بستگی به خودتان دارد. مقدار کمی شیر اضافه کنید (غلظت مواد کاکائویی باید مانند مواد ساده باشد). حالا مواد مخلوط با کاکائو را روی بقیه مواد به هر شکلی که دوست داریم می ریزیم و در فر با دمای متوسط (180 درجه سانتیگراد) به مدت 50 دقیقه می پزیم. (فر را از قبل گرم کنید)
برای اینکه بفهمید کیک پخته یا نه یک چنگال در آن فرو کنید اگر به چنگال نچسبید یعنی کیک پخته است. می توانید روی کیک را بعد اینکه سرد شد با هر کرم یا شکلاتی تزیین کنید. نوش جان

 کیک مرمری
کیک مرمری2



طبقه بندی: قنادی و شیرینی پزی، کیک ها،
برچسب ها: کیک مرمری، طرز تهیه کیک مرمری، انواع کیک،

تاریخ : دوشنبه 12 اسفند 1392 | 11:11 ق.ظ | نویسنده : زینب نظری | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دانلودیوم