تبلیغات
آسمان پر ستاره - مربای هویج

مواد لازم:

هویج    1 کیلو

شکر     750 گرم ( تناسب شکر و هویج : شکر سه چهارم هویج می باشد. برای تنظیم اندازه در کمتر از 1 کیلو هویج)

گلاب   3 قاشق غذاخوری

آبلیمو   1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

هویج ها را پوست کنده و رنده می کنیم. شکر را روی هویج می ریزیم و پس از نیم ساعت آن را روی حرارت می گذاریم و گاهی هم می زنیم تا قوام بیاید. در اواخر طبخ آبلیمو و گلاب را اضافه می کنیم و مربا را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در ظرف شیشه ای در دار ریخته در جای خنک نگه می داریم.

مربای هویج




طبقه بندی: آشپزی، غذاها،
برچسب ها: مربای هویج، طرز تهیه مربای هویج،

تاریخ : جمعه 9 اسفند 1392 | 04:36 ب.ظ | نویسنده : زینب نظری | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دانلودیوم